
- Data: 01.10.2025
- Godzina: 10:00 - 14:00
- Adres: Fine Spot Kraków, ul. Zabłocie 35 Kraków - Podgórze
- Prowadzący: Krzysztof Żurek
Sezonowe wkładki do menu to jeden z najczęściej i najwyżej ocenianych przez klientów elementów restauracji, do której często wracają, dlatego tej jesieni zaskocz swoich gości smakami dziczyzny, jagnięciny i baraniny. Pomysły na niebanalne kompozycje z wykorzystaniem tych mięs przedstawi Krzysztof Żurek, nasz specjalista kategorii mięso.
O prowadzącym:
Krzysztof Żurek - Specjalista kategorii mięso i ryby Od 18. roku życia związany z krakowską i małopolską gastronomią, gdzie zdobywał doświadczenie jako kucharz i szef kuchni w restauracjach, hotelach oraz salach weselnych. Pasjonuje się kuchnią polską – zarówno w jej tradycyjnej formie, jak i nowoczesnych interpretacjach, łącząc rodzime smaki z wpływami kuchni włoskiej i azjatyckiej.