Przejdź do głównej treści

Kalendarz

BIDFOOD
Kalendarz

Sezonowe Smaki: dziczyzna, jagnięcina, baranina - grupa 2.

  • Data: 02.10.2025
  • Godzina: 10:00 - 14:00
  • Adres: Fine Spot Kraków, ul. Zabłocie 35 Kraków - Podgórze
  • Prowadzący: Krzysztof Żurek

Sezonowe wkładki do menu to jeden z najczęściej i najwyżej ocenianych przez klientów elementów restauracji, do której często wracają, dlatego tej jesieni zaskocz swoich gości smakami dziczyzny, jagnięciny i baraniny. Pomysły na niebanalne kompozycje z wykorzystaniem tych mięs przedstawi Krzysztof Żurek, nasz specjalista kategorii mięso. 

O prowadzącym:
Krzysztof Żurek - Specjalista kategorii mięso i ryby Od 18. roku życia związany z krakowską i małopolską gastronomią, gdzie zdobywał doświadczenie jako kucharz i szef kuchni w restauracjach, hotelach oraz salach weselnych. Pasjonuje się kuchnią polską – zarówno w jej tradycyjnej formie, jak i nowoczesnych interpretacjach, łącząc rodzime smaki z wpływami kuchni włoskiej i azjatyckiej.

Formularz zgłoszeniowy

Potwierdzam, iż zapoznałem(-am) się z polityką prywatności firmy Farutex Sp. z o.o. *

* - pola wymagane
Newsletter

Bądź na bieżąco! Zapisując się do naszego newslettera otrzymujesz dostęp do fachowej wiedzy, m.in. e-booków i bonusowych materiałów, które wyślemy do ciebie w pierwszej kolejności. Najświeższe informacje o nowościach w ofercie i trendach gastronomicznych przyjdą prosto na twoją skrzynkę. Nic cię nie ominie!

Zapisz się do newslettera
Newsletter
Komunikat
Zamknij
Sezonowe Smaki: dziczyzna, jagnięcina, baranina - grupa 2.
Czego szukasz?
Zamknij
Sezonowe Smaki: dziczyzna, jagnięcina, baranina - grupa 2.
Akademia Bidfood nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu