Przejdź do głównej treści
Gulasz jagnięcy z gnocchi
Gulasz jagnięcy z gnocchiGulasz jagnięcy z gnocchi
Kategoria: Dania główne

Gulasz jagnięcy z gnocchi

1 osoba
Składniki

• Udziec jagnięcy 150 g
• Boczek wędzony 50 g
• Pulpa pomidorowa 30 g
• Gnocchi 60 g
• Ser kozi 50 g
• Cebula 30 g
• Gałka muszkatołowa Horeca Aroma - do smaku
• Goździki Horeca Aroma - do smaku
• Sól i pieprz - do smaku

Przygotowanie

Mięso, cebulę i boczek pokrój w kostkę, a następnie podsmaż. Gdy wszystko się zarumieni, dodaj pulpę pomidorową, podlej wodą i dodaj przyprawy. Duś na wolnym ogniu. Gdy gulasz zmięknie, dopraw do smaku i dodaj wcześniej zaparzone wrzątkiem gnocchi. Chwilę gotuj razem.

Sposób podania:
Serwuj w misce, posypując pokruszonym kozim serem.

Gulasz jagnięcy z gnocchiGulasz jagnięcy z gnocchi
Newsletter

Bądź na bieżąco! Zapisując się do naszego newslettera otrzymujesz dostęp do fachowej wiedzy, m.in. e-booków i bonusowych materiałów, które wyślemy do ciebie w pierwszej kolejności. Najświeższe informacje o nowościach w ofercie i trendach gastronomicznych przyjdą prosto na twoją skrzynkę. Nic cię nie ominie!

Zapisz się do newslettera
Newsletter

Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji w dziale Polityka prywatności.

Zamknij
Komunikat
Zamknij
Gulasz jagnięcy z gnocchi
Czego szukasz?
Zamknij
Gulasz jagnięcy z gnocchi
Trendbook 2023

Pobierz najnowszy Trendbook 2023 dla branży horeca:

  • wypowiedzi ekspertów
  • wywiady
  • ciekawostki
  • i wiele więcej!

Zapisz się do newslettera i otrzymaj dostęp do bezpłatnej publikacji.

Zamknij
Akademia Bidfood nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu