Przejdź do głównej treści
Crème brûlée
Crème brûléeCrème brûlée
Kategoria: Desery

Crème brûlée

12-15 osób
Składniki

• Crème brûlée Debic 1 l
• Cukier biały 100 g
• Figa świeża 3 szt.
• Miechunka 9 szt.
• Kwiaty jadalne – do dekoracji

Przygotowanie

Crème brûlée podgrzej do temp. 70oC. Przelej do glinianego naczynia i pozostaw do ostygnięcia, aż krem się zetnie. Posyp równomiernie cukrem, skarmelizuj cukier przy użyciu palnika.

Sposób podania:
Podawaj w glinianym naczyniu na bufetach deserowych. Udekoruj figami, miechunką i kwiatami jadalnymi.

Crème brûléeCrème brûlée
Newsletter

Bądź na bieżąco! Zapisując się do naszego newslettera otrzymujesz dostęp do fachowej wiedzy, m.in. e-booków i bonusowych materiałów, które wyślemy do ciebie w pierwszej kolejności. Najświeższe informacje o nowościach w ofercie i trendach gastronomicznych przyjdą prosto na twoją skrzynkę. Nic cię nie ominie!

Zapisz się do newslettera
Newsletter
Komunikat
Zamknij
Crème brûlée
Czego szukasz?
Zamknij
Crème brûlée
Akademia Bidfood nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu