Przejdź do głównej treści
Crème brûlée
Crème brûléeCrème brûlée
Kategoria: Desery

Crème brûlée

12-15 osób
Składniki

• Crème brûlée Debic 1 l
• Cukier biały 100 g
• Figa świeża 3 szt.
• Miechunka 9 szt.
• Kwiaty jadalne – do dekoracji

Przygotowanie

Crème brûlée podgrzej do temp. 70oC. Przelej do glinianego naczynia i pozostaw do ostygnięcia, aż krem się zetnie. Posyp równomiernie cukrem, skarmelizuj cukier przy użyciu palnika.

Sposób podania:
Podawaj w glinianym naczyniu na bufetach deserowych. Udekoruj figami, miechunką i kwiatami jadalnymi.

Crème brûléeCrème brûlée
Newsletter

Bądź na bieżąco! Zapisując się do naszego newslettera otrzymujesz dostęp do fachowej wiedzy, m.in. e-booków i bonusowych materiałów, które wyślemy do ciebie w pierwszej kolejności. Najświeższe informacje o nowościach w ofercie i trendach gastronomicznych przyjdą prosto na twoją skrzynkę. Nic cię nie ominie!

Zapisz się do newslettera
Newsletter

Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji w dziale Polityka prywatności.

Zamknij
Komunikat
Zamknij
Crème brûlée
Czego szukasz?
Zamknij
Crème brûlée
Akademia Bidfood nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu