Przejdź do głównej treści
Panna cotta
Panna cottaPanna cotta
Kategoria: Desery

Panna cotta

12-15 osób
Składniki

• Panna cotta Debic 1 l
• Czarna porzeczka 5-6 szt.
• Malina 5-6 szt.
• Poziomka 5-6 szt.
• Jeżyna 5-6 szt.
• Kwiaty jadalne – do dekoracji

Przygotowanie

Gotową masę Panna cotta podgrzej do temp. 50oC. Wlej do glinianego naczynia, odstaw do lodówki, żeby stężała. 

Sposób podania:
Udekoruj owocami i jadalnymi kwiatami. Podawaj na bufecie w glinianym naczyniu.

Panna cottaPanna cotta
Newsletter

Bądź na bieżąco! Zapisując się do naszego newslettera otrzymujesz dostęp do fachowej wiedzy, m.in. e-booków i bonusowych materiałów, które wyślemy do ciebie w pierwszej kolejności. Najświeższe informacje o nowościach w ofercie i trendach gastronomicznych przyjdą prosto na twoją skrzynkę. Nic cię nie ominie!

Zapisz się do newslettera
Newsletter

Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji w dziale Polityka prywatności.

Zamknij
Komunikat
Zamknij
Panna cotta
Czego szukasz?
Zamknij
Panna cotta
Trendbook 2023

Pobierz najnowszy Trendbook 2023 dla branży horeca:

  • wypowiedzi ekspertów
  • wywiady
  • ciekawostki
  • i wiele więcej!

Zapisz się do newslettera i otrzymaj dostęp do bezpłatnej publikacji.

Zamknij
Akademia Bidfood nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu