Przejdź do głównej treści
Panna Cotta z kozim serem i owocami
Panna Cotta z kozim serem i owocamiPanna Cotta z kozim serem i owocami
Kategoria: Desery

Panna Cotta z kozim serem i owocami

10 osób
Składniki

• Panna Cotta Debic 1 litr
• Ser kozi twarogowy w kostkach Eurial 200 g
• Purée mix czerwonych owoców Ponthier 300 ml 
• Lyo Malina Texturas 20 g
• Agar Texturas 2 g
• Borówki amerykańskie 100 g 
• Czerwone porzeczki 100 g 
• Maliny 100 g 
• Mięta cięta 20 g 

Przygotowanie

Panna Cottę podgrzej razem z serem kozim. Purée owocowe zagotuj z Agarem. Dodaj pokruszoną liofilizowaną malinę i przelej do kieliszków. Po zastygnięciu zalej Panna Cottą i schłodź.
Deser przed podaniem udekoruj owocami oraz świeżą miętą.

Panna Cotta z kozim serem i owocamiPanna Cotta z kozim serem i owocami
Newsletter

Bądź na bieżąco! Zapisując się do naszego newslettera otrzymujesz dostęp do fachowej wiedzy, m.in. e-booków i bonusowych materiałów, które wyślemy do ciebie w pierwszej kolejności. Najświeższe informacje o nowościach w ofercie i trendach gastronomicznych przyjdą prosto na twoją skrzynkę. Nic cię nie ominie!

Zapisz się do newslettera
Newsletter
Komunikat
Zamknij
Panna Cotta z kozim serem i owocami
Czego szukasz?
Zamknij
Panna Cotta z kozim serem i owocami
Akademia Bidfood nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu