Przejdź do głównej treści
Tartaletki z kolorowymi pastami
Tartaletki z kolorowymi pastamiTartaletki z kolorowymi pastami
Kategoria: Przystawki

Tartaletki z kolorowymi pastami

10 osób
Składniki

Tartaletki z pastą z sepii i śledziem:
• Twaróg sernikowy 300 g – do pasty
• Tusz z sepii 50 g – do pasty
• Sól, pieprz – do pasty
• Śledź 200 g
• Koper – do smaku
• Marynowana cebula czerwona 100 g

Tartaletki z pastą pomidorową i salami Milano:
• Twaróg sernikowy 300 g – do pasty
• Koncentrat pomidorowy 50 g – do pasty
• Suszone pomidory 50 g – do pasty
• Salami Milano 150 g

Tartaletki z pastą z masłem orzechowym i szynką:
• Twaróg sernikowy 300 g – do pasty
• Masło orzechowe 80 g – do pasty
• Prosciutto di Parma 150 g
• Pumpernikiel 50 g

Tartaletki z pastą cytrynową z łososiem wędzonym:
• Twaróg sernikowy 300 g – do pasty
• Sok z cytryny 50 ml – do pasty
• Starta i sparzona skórka z 1 cytryny – do pasty
• Łosoś 200 g

• Mix mini tartaletki Pidy 1 op.

Przygotowanie

Składniki past wymieszaj w mikserze na jednolitą masę. Do gotowych foremek pidy wyciśnij gotową pastę twarogową, udekoruj wskazanymi składnikami.

Tartaletki z kolorowymi pastamiTartaletki z kolorowymi pastami
Newsletter

Bądź na bieżąco! Zapisując się do naszego newslettera otrzymujesz dostęp do fachowej wiedzy, m.in. e-booków i bonusowych materiałów, które wyślemy do ciebie w pierwszej kolejności. Najświeższe informacje o nowościach w ofercie i trendach gastronomicznych przyjdą prosto na twoją skrzynkę. Nic cię nie ominie!

Zapisz się do newslettera
Newsletter
Komunikat
Zamknij
Tartaletki z kolorowymi pastami
Czego szukasz?
Zamknij
Tartaletki z kolorowymi pastami
Akademia Bidfood nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu