Przejdź do głównej treści
Deserki z purée owocowym
Deserki z purée owocowymDeserki z purée owocowym
Kategoria: Desery

Deserki z purée owocowym

10 osób
Składniki

• Jogurt naturalny 700 g
• Purée owocowe 200 g
• Musli – do dekoracji
• Orzechy włoskie – do dekoracji

Przygotowanie

Do pojemniczków wylej purée owocowe, następnie z rękawa wyszprycuj jogurt naturalny. Na wierzch posyp musli i zmiksowane orzechy włoskie.

Deserki z purée owocowymDeserki z purée owocowym
Newsletter

Bądź na bieżąco! Zapisując się do naszego newslettera otrzymujesz dostęp do fachowej wiedzy, m.in. e-booków i bonusowych materiałów, które wyślemy do ciebie w pierwszej kolejności. Najświeższe informacje o nowościach w ofercie i trendach gastronomicznych przyjdą prosto na twoją skrzynkę. Nic cię nie ominie!

Zapisz się do newslettera
Newsletter

Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji w dziale Polityka prywatności.

Zamknij
Komunikat
Zamknij
Deserki z purée owocowym
Czego szukasz?
Zamknij
Deserki z purée owocowym
Trendbook 2023

Pobierz najnowszy Trendbook 2023 dla branży horeca:

  • wypowiedzi ekspertów
  • wywiady
  • ciekawostki
  • i wiele więcej!

Zapisz się do newslettera i otrzymaj dostęp do bezpłatnej publikacji.

Zamknij
Akademia Bidfood nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu