Przejdź do głównej treści
Panna cotta z pureé mango
Panna cotta z pureé mangoPanna cotta z pureé mango
Kategoria: Desery

Panna cotta z pureé mango

6 osób
Składniki

• Panna cotta 1l
• Pureé mango Ponthier  400 ml

 

Przygotowanie

Panna cottę wylewamy z butelki do rondelka i rozpuszczamy do konsystencji płynu. Nie musi się zagotować. Następnie przelewamy do 6 naczyń i odstawiamy do lodówki na ok. 2 godziny. Na zastygniętą panna cottę wylewamy pureé z mango. 

Panna cotta z pureé mangoPanna cotta z pureé mango
Newsletter

Bądź na bieżąco! Zapisując się do naszego newslettera otrzymujesz dostęp do fachowej wiedzy, m.in. e-booków i bonusowych materiałów, które wyślemy do ciebie w pierwszej kolejności. Najświeższe informacje o nowościach w ofercie i trendach gastronomicznych przyjdą prosto na twoją skrzynkę. Nic cię nie ominie!

Zapisz się do newslettera
Newsletter
Komunikat
Zamknij
Panna cotta z pureé mango
Czego szukasz?
Zamknij
Panna cotta z pureé mango
Akademia Bidfood nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu