Przejdź do głównej treści
Wołowe straccetti bruschetta - włoski klasyk
Wołowe straccetti bruschetta - włoski klasykWołowe straccetti bruschetta - włoski klasyk
Nowość
Kategoria: Przystawki

Wołowe straccetti bruschetta - włoski klasyk

Składniki
  • Polędwica wołowa
  • Ciabatta rzemieślnicza Grano
  • Ser Parmezan Parmigiano Reggiano
  • Pomidory podsuszane „O Sole Mio”
  • Oliwa extra virgin czosnek La Presa Romana
Przygotowanie

Polędwicę wołową oczyść i poddaj delikatnemu mrożeniu. Pokrój na cienkie plastry i przełóż folią spożywczą. Pieczywo podsmaż na maśle klarowanym (lub zwykłym). Układaj na talerzu.  Na bardzo rozgrzaną patelnię daj plastry wołowiny, aby się mięso ścięło. Połóż na pieczywie, pomidory suszone, bazylię i starty parmezan.

Wołowe straccetti bruschetta - włoski klasykWołowe straccetti bruschetta - włoski klasyk
Newsletter

Bądź na bieżąco! Zapisując się do naszego newslettera otrzymujesz dostęp do fachowej wiedzy, m.in. e-booków i bonusowych materiałów, które wyślemy do ciebie w pierwszej kolejności. Najświeższe informacje o nowościach w ofercie i trendach gastronomicznych przyjdą prosto na twoją skrzynkę. Nic cię nie ominie!

Zapisz się do newslettera
Newsletter
Komunikat
Zamknij
Wołowe straccetti bruschetta - włoski klasyk
Czego szukasz?
Zamknij
Wołowe straccetti bruschetta - włoski klasyk
Akademia Bidfood nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu